BREMI onderdelen

Koop online auto onderdelen van het merk BREMI bij Porza.nl. Wij leveren voordelige BREMI onderdelen door groot in te kopen. Bij uw bestelling profiteert u verder van:

  • Gratis verzending: bij aankoop van meer dan € 200,-
  • BREMI onderdelen: binnen 48 uur in huis
  • Zeer compleet assortiment: BREMI onderdelen
  • Omruilgarantie: binnen 14 dagen zonder reden

Wilt u alleen onderdelen zien voor uw auto?
of Selecteer een auto
Gratis verzending
BOUGIEKABELSET SEAT IBIZA VW POLO LUPO 1.0 1.4
EAN 4050326165224
Artikel 939C200
Aanvullende artikelen / aanvullende informatie 2 AUB AANSLUITINGEN GOED VERGELIJKEN MET UW HUIDIGE BOUGIEKABEL
Aantal draden (OE kabelset) 4

Goedkope BREMI onderdelen online kopen

Wilt u online BREMI onderdelen kopen? Wij leveren goedkope BREMI onderdelen doordat wij groot inkopen bij de groothandel. Hierdoor profiteert u van lage prijzen. De bezorgkosten zijn bij ons gratis als uw bestelling groter is dan € 200,-. Bij bestellingen tot € 200,- rekenen wij per bestelling in Nederland en België € 8,95. Een bestelling plaatsen werkt als volgt:

  1. Kies de benodigde BREMI onderdelen
  2. Selecteer de aantallen bij de onderdelen
  3. Klik op de gewenste betaalmethode
  4. Rond de betaling af door de stappen op het scherm te volgen
  5. U krijgt een bevestiging van de bestelling per e-mail
  6. Uw bestelling is nu afgerond

BREMI onderdelen voor alle merken en modellen

Bij Porza.nl kunt u zeer gemakkelijk voordelige BREMI onderdelen bestellen in de webshop. De makkelijkste manier is het invoeren van uw kenteken in de kentekenchecker bovenaan deze pagina. U ziet daarna alle geschikte BREMI onderdelen voor uw auto. Ons brede assortiment BREMI onderdelen bestaat onder andere uit de volgende onderdeelcategorieën:

Service en retourgarantie

Klanttevredenheid staat bij ons in een hoog vaandel. Bent u niet tevreden over uw bestelling? Wij accepteren retourzendingen zonder opgaaf van reden tot 14 dagen na de bestelling. Als u de volledige zending terugstuurt, dan betalen wij zelfs de kosten voor de heenzending terug. De retourkosten zijn wel voor eigen rekening. U krijgt bovendien standaard een jaar garantie op uw BREMI onderdelen.

Contact

Komt u er niet uit welke BREMI onderdelen u moet bestellen? Neem voor alle vragen contact op met onze klantenservice via +31(0)85-4011901. Het is ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken.