Wilt u alleen onderdelen zien voor uw auto?
of Selecteer een auto

Schakelaar/klep

Koop online een goedkope schakelaar/klep en uw bestelling wordt binnen 48 uur bezorgd. Porza.nl levert uw bestelde schakelaar/klep in heel Nederland en België. Bestel voordelig in onze webshop en profiteer van de onderstaande voordelen:
  • 14 dagen Porza-retourgarantie
  • Schakelaar/klep binnen 48 uur in huis
  • Gratis verzending bij bestellingen boven € 200,-

Een geschikte schakelaar/klep voor ieder merk en model

Porza.nl heeft voor elk merk en type auto een schakelaar/klep beschikbaar. U vindt de geschikte schakelaar/klep voor uw auto gemakkelijk door uw kenteken in te vullen in de kentekenchecker bovenaan de pagina. In het onderstaande overzicht ziet u de bekendste automerken waarvoor een schakelaar/klep beschikbaar is in onze webshop.

Goedkope schakelaar/klep online kopen

Online een goedkope schakelaar/klep kopen doet u bij Porza.nl. In onze webshop vindt u een voordelige schakelaar/klep van hoge kwaliteit. Bij ons bestelt u eenvoudig via onze webshop. Volg de onderstaande stappen om uw schakelaar/klep te kopen.

  1. Vind de geschikte schakelaar/klep voor uw auto
  2. Controleer uw winkelwagen en vul uw gegevens in
  3. Selecteer de betaalmethode naar keuze
  4. Volg de aanwijzingen op het betaalscherm
  5. U ontvangt een bevestiging van de bestelling
  6. Uw schakelaar/klep is besteld

Na uw bestelling ontvangt u een trackingcode waarmee u de verzending via DHL volledig kunt volgen. Bestelt u de een schakelaar/klep bij Porza.nl? Dan heeft u uw bestelling binnen 48 uur in huis. Bovendien betaalt u geen verzendkosten als de bestelling groter is dan € 200,-. Service en garantie Een schakelaar/klep kunt u binnen 14 werkdagen zonder opgaaf van reden retourneren. Is uw artikel niet naar wens? Maak dan wel binnen 14 dagen een melding. Wij vergoeden de volledige heenverzending als de zending geheel wordt teruggestuurd. Het geld heeft u binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst terug op uw rekening. Lees hier meer informatie over de retourprocedure. Bovendien krijgt u standaard één jaar fabrieksgarantie bij aanschaf van een schakelaar/klep. Heeft u aanvullende vragen over een bepaalde schakelaar/klep. Neem dan contact op met onze klantenservice via +31(0)85-4011901. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier.