Notice: Undefined index: webshop in /home/porza/domains/porza.nl/public_html/modules/webshop/classes/Models/Product.php on line 1518
CEVAM onderdelen kopen - Porza

CEVAM onderdelen

Koop online auto onderdelen van het merk CEVAM bij Porza.nl. Wij leveren voordelige CEVAM onderdelen door groot in te kopen. Bij uw bestelling profiteert u verder van:

 • Gratis verzending: bij aankoop van meer dan € 200,-
 • CEVAM onderdelen: binnen 48 uur in huis
 • Zeer compleet assortiment: CEVAM onderdelen
 • Omruilgarantie: binnen 14 dagen zonder reden

Wilt u alleen onderdelen zien voor uw auto?
of Selecteer een auto
 • EAN
  Artikel
  Merk CEVAM
  Ruilartikel
  Inbouwplaats Vooras rechts
  Aandrijving Handgeschakeld
  Lengte (mm) 1075
  Buitenvertanding wielzijde 31
  Diameter 1 (mm) 98
  Buitenvertanding differentieelzijde 39
  Diameter 2 (mm) 88
  €326,70 €239,58
  Op voorraad: 1

  Vandaag besteld, 23-11-2017 in huis.

  Uw voordeel 27%

Goedkope CEVAM onderdelen online kopen

Wilt u online CEVAM onderdelen kopen? Wij leveren goedkope CEVAM onderdelen doordat wij groot inkopen bij de groothandel. Hierdoor profiteert u van lage prijzen. De bezorgkosten zijn bij ons gratis als uw bestelling groter is dan € 200,-. Bij bestellingen tot € 200,- rekenen wij per bestelling in Nederland en België € 8,95. Een bestelling plaatsen werkt als volgt:

 1. Kies de benodigde CEVAM onderdelen
 2. Selecteer de aantallen bij de onderdelen
 3. Klik op de gewenste betaalmethode
 4. Rond de betaling af door de stappen op het scherm te volgen
 5. U krijgt een bevestiging van de bestelling per e-mail
 6. Uw bestelling is nu afgerond

CEVAM onderdelen voor alle merken en modellen

Bij Porza.nl kunt u zeer gemakkelijk voordelige CEVAM onderdelen bestellen in de webshop. De makkelijkste manier is het invoeren van uw kenteken in de kentekenchecker bovenaan deze pagina. U ziet daarna alle geschikte CEVAM onderdelen voor uw auto. Ons brede assortiment CEVAM onderdelen bestaat onder andere uit de volgende onderdeelcategorieën:

Service en retourgarantie

Klanttevredenheid staat bij ons in een hoog vaandel. Bent u niet tevreden over uw bestelling? Wij accepteren retourzendingen zonder opgaaf van reden tot 14 dagen na de bestelling. Als u de volledige zending terugstuurt, dan betalen wij zelfs de kosten voor de heenzending terug. De retourkosten zijn wel voor eigen rekening. U krijgt bovendien standaard een jaar garantie op uw CEVAM onderdelen.

Contact

Komt u er niet uit welke CEVAM onderdelen u moet bestellen? Neem voor alle vragen contact op met onze klantenservice via +31(0)85-4011901. Het is ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken.