Notice: Undefined index: webshop in /home/porza/domains/porza.nl/public_html/modules/webshop/classes/Models/Product.php on line 1412
INA onderdelen kopen - Porza

INA onderdelen

Koop online auto onderdelen van het merk INA bij Porza.nl. Wij leveren voordelige INA onderdelen door groot in te kopen. Bij uw bestelling profiteert u verder van:

  • Gratis verzending: bij aankoop van meer dan € 200,-
  • INA onderdelen: binnen 48 uur in huis
  • Zeer compleet assortiment: INA onderdelen
  • Omruilgarantie: binnen 14 dagen zonder reden

Wilt u alleen onderdelen zien voor uw auto?
of Selecteer een auto
Getoond 1–50 van 16131234567...3233

Goedkope INA onderdelen online kopen

Wilt u online INA onderdelen kopen? Wij leveren goedkope INA onderdelen doordat wij groot inkopen bij de groothandel. Hierdoor profiteert u van lage prijzen. De bezorgkosten zijn bij ons gratis als uw bestelling groter is dan € 200,-. Bij bestellingen tot € 200,- rekenen wij per bestelling in Nederland en België € 8,95. Een bestelling plaatsen werkt als volgt:

  1. Kies de benodigde INA onderdelen
  2. Selecteer de aantallen bij de onderdelen
  3. Klik op de gewenste betaalmethode
  4. Rond de betaling af door de stappen op het scherm te volgen
  5. U krijgt een bevestiging van de bestelling per e-mail
  6. Uw bestelling is nu afgerond

INA onderdelen voor alle merken en modellen

Bij Porza.nl kunt u zeer gemakkelijk voordelige INA onderdelen bestellen in de webshop. De makkelijkste manier is het invoeren van uw kenteken in de kentekenchecker bovenaan deze pagina. U ziet daarna alle geschikte INA onderdelen voor uw auto. Ons brede assortiment INA onderdelen bestaat onder andere uit de volgende onderdeelcategorieën:

Service en retourgarantie

Klanttevredenheid staat bij ons in een hoog vaandel. Bent u niet tevreden over uw bestelling? Wij accepteren retourzendingen zonder opgaaf van reden tot 14 dagen na de bestelling. Als u de volledige zending terugstuurt, dan betalen wij zelfs de kosten voor de heenzending terug. De retourkosten zijn wel voor eigen rekening. U krijgt bovendien standaard een jaar garantie op uw INA onderdelen.

Contact

Komt u er niet uit welke INA onderdelen u moet bestellen? Neem voor alle vragen contact op met onze klantenservice via +31(0)85-4011901. Het is ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken.