Lancia onderdelen

Koop online auto onderdelen van het merk Lancia bij Porza.nl. Wij leveren voordelige Lancia onderdelen door groot in te kopen. Bij uw bestelling profiteert u verder van:

  • Gratis verzending: bij aankoop van meer dan € 200,-
  • Lancia onderdelen: binnen 48 uur in huis
  • Zeer compleet assortiment: Lancia onderdelen
  • Omruilgarantie: binnen 14 dagen zonder reden

Wilt u alleen onderdelen zien voor uw auto?
of Selecteer een auto

Goedkope Lancia onderdelen online kopen

Wilt u online Lancia onderdelen kopen? Wij leveren goedkope Lancia onderdelen doordat wij groot inkopen bij de groothandel. Hierdoor profiteert u van lage prijzen. De bezorgkosten zijn bij ons gratis als uw bestelling groter is dan € 200,-. Bij bestellingen tot € 200,- rekenen wij per bestelling in Nederland en België € 8,95. Een bestelling plaatsen werkt als volgt:

  1. Kies de benodigde Lancia onderdelen
  2. Selecteer de aantallen bij de onderdelen
  3. Klik op de gewenste betaalmethode
  4. Rond de betaling af door de stappen op het scherm te volgen
  5. U krijgt een bevestiging van de bestelling per e-mail
  6. Uw bestelling is nu afgerond

Lancia onderdelen voor alle merken en modellen

Bij Porza.nl kunt u zeer gemakkelijk voordelige Lancia onderdelen bestellen in de webshop. De makkelijkste manier is het invoeren van uw kenteken in de kentekenchecker bovenaan deze pagina. U ziet daarna alle geschikte Lancia onderdelen voor uw auto. Ons brede assortiment Lancia onderdelen bestaat onder andere uit de volgende onderdeelcategorieën:

Service en retourgarantie

Klanttevredenheid staat bij ons in een hoog vaandel. Bent u niet tevreden over uw bestelling? Wij accepteren retourzendingen zonder opgaaf van reden tot 14 dagen na de bestelling. Als u de volledige zending terugstuurt, dan betalen wij zelfs de kosten voor de heenzending terug. De retourkosten zijn wel voor eigen rekening. U krijgt bovendien standaard een jaar garantie op uw Lancia onderdelen.

Contact

Komt u er niet uit welke Lancia onderdelen u moet bestellen? Neem voor alle vragen contact op met onze klantenservice via +31(0)85-4011901. Het is ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken.