Wilt u alleen onderdelen zien voor uw auto?
of Selecteer een auto

Remvloeistof

Koop online een goedkope remvloeistof en uw bestelling wordt binnen 48 uur bezorgd. Porza.nl levert uw bestelde remvloeistof in heel Nederland en België. Bestel voordelig in onze webshop en profiteer van de onderstaande voordelen:
 • 14 dagen Porza-retourgarantie
 • Remvloeistof binnen 48 uur in huis
 • Gratis verzending bij bestellingen boven € 200,-
 • EAN 4050326638735
  Artikel 83132405977
  Merk Bmw
  Inhoud [liter] 3 L
  Specificaties volgens DOT DOT 4
  €16,11 €8,20
  Venlo: Externe voorraad
  Externe voorraad

  Vandaag besteld, 21-02-2018 in huis.

  Uw voordeel 49%

Een geschikte remvloeistof voor ieder merk en model

Porza.nl heeft voor elk merk en type auto een remvloeistof beschikbaar. U vindt de geschikte remvloeistof voor uw auto gemakkelijk door uw kenteken in te vullen in de kentekenchecker bovenaan de pagina. In het onderstaande overzicht ziet u de bekendste automerken waarvoor een remvloeistof beschikbaar is in onze webshop.

Goedkope remvloeistof online kopen

Online een goedkope remvloeistof kopen doet u bij Porza.nl. In onze webshop vindt u een voordelige remvloeistof van hoge kwaliteit. Bij ons bestelt u eenvoudig via onze webshop. Volg de onderstaande stappen om uw remvloeistof te kopen.

 1. Vind de geschikte remvloeistof voor uw auto
 2. Controleer uw winkelwagen en vul uw gegevens in
 3. Selecteer de betaalmethode naar keuze
 4. Volg de aanwijzingen op het betaalscherm
 5. U ontvangt een bevestiging van de bestelling
 6. Uw remvloeistof is besteld

Na uw bestelling ontvangt u een trackingcode waarmee u de verzending via DHL volledig kunt volgen. Bestelt u de een remvloeistof bij Porza.nl? Dan heeft u uw bestelling binnen 48 uur in huis. Bovendien betaalt u geen verzendkosten als de bestelling groter is dan € 200,-. Service en garantie Een remvloeistof kunt u binnen 14 werkdagen zonder opgaaf van reden retourneren. Is uw artikel niet naar wens? Maak dan wel binnen 14 dagen een melding. Wij vergoeden de volledige heenverzending als de zending geheel wordt teruggestuurd. Het geld heeft u binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst terug op uw rekening. Lees hier meer informatie over de retourprocedure. Bovendien krijgt u standaard één jaar fabrieksgarantie bij aanschaf van een remvloeistof. Heeft u aanvullende vragen over een bepaalde remvloeistof. Neem dan contact op met onze klantenservice via +31(0)85-4011901. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier.