STABILUS onderdelen

Koop online auto onderdelen van het merk STABILUS bij Porza.nl. Wij leveren voordelige STABILUS onderdelen door groot in te kopen. Bij uw bestelling profiteert u verder van:

  • Gratis verzending: bij aankoop van meer dan € 200,-
  • STABILUS onderdelen: binnen 48 uur in huis
  • Zeer compleet assortiment: STABILUS onderdelen
  • Omruilgarantie: binnen 14 dagen zonder reden

Wilt u alleen onderdelen zien voor uw auto?
of Selecteer een auto
Gratis verzending
Gasveer, Achterklep kofferruimte oa Mitsubishi Pajero vanaf 2007
EAN 4046577609846
Artikel 580067
Lengte (mm) 526
Slag [mm] 103,5
Merk STABILUS

Goedkope STABILUS onderdelen online kopen

Wilt u online STABILUS onderdelen kopen? Wij leveren goedkope STABILUS onderdelen doordat wij groot inkopen bij de groothandel. Hierdoor profiteert u van lage prijzen. De bezorgkosten zijn bij ons gratis als uw bestelling groter is dan € 200,-. Bij bestellingen tot € 200,- rekenen wij per bestelling in Nederland en België € 8,95. Een bestelling plaatsen werkt als volgt:

  1. Kies de benodigde STABILUS onderdelen
  2. Selecteer de aantallen bij de onderdelen
  3. Klik op de gewenste betaalmethode
  4. Rond de betaling af door de stappen op het scherm te volgen
  5. U krijgt een bevestiging van de bestelling per e-mail
  6. Uw bestelling is nu afgerond

STABILUS onderdelen voor alle merken en modellen

Bij Porza.nl kunt u zeer gemakkelijk voordelige STABILUS onderdelen bestellen in de webshop. De makkelijkste manier is het invoeren van uw kenteken in de kentekenchecker bovenaan deze pagina. U ziet daarna alle geschikte STABILUS onderdelen voor uw auto. Ons brede assortiment STABILUS onderdelen bestaat onder andere uit de volgende onderdeelcategorieën:

Service en retourgarantie

Klanttevredenheid staat bij ons in een hoog vaandel. Bent u niet tevreden over uw bestelling? Wij accepteren retourzendingen zonder opgaaf van reden tot 14 dagen na de bestelling. Als u de volledige zending terugstuurt, dan betalen wij zelfs de kosten voor de heenzending terug. De retourkosten zijn wel voor eigen rekening. U krijgt bovendien standaard een jaar garantie op uw STABILUS onderdelen.

Contact

Komt u er niet uit welke STABILUS onderdelen u moet bestellen? Neem voor alle vragen contact op met onze klantenservice via +31(0)85-4011901. Het is ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken.