Wilt u alleen onderdelen zien voor uw auto?
of Selecteer een auto

Warmtewisselaar

Koop online een goedkope warmtewisselaar en uw bestelling wordt binnen 48 uur bezorgd. Porza.nl levert uw bestelde warmtewisselaar in heel Nederland en België. Bestel voordelig in onze webshop en profiteer van de onderstaande voordelen:
  • 14 dagen Porza-retourgarantie
  • Warmtewisselaar binnen 48 uur in huis
  • Gratis verzending bij bestellingen boven € 200,-
Getoond 1–50 van 7891234567...1516

Een geschikte warmtewisselaar voor ieder merk en model

Porza.nl heeft voor elk merk en type auto een warmtewisselaar beschikbaar. U vindt de geschikte warmtewisselaar voor uw auto gemakkelijk door uw kenteken in te vullen in de kentekenchecker bovenaan de pagina. In het onderstaande overzicht ziet u de bekendste automerken waarvoor een warmtewisselaar beschikbaar is in onze webshop.

Goedkope warmtewisselaar online kopen

Online een goedkope warmtewisselaar kopen doet u bij Porza.nl. In onze webshop vindt u een voordelige warmtewisselaar van hoge kwaliteit. Bij ons bestelt u eenvoudig via onze webshop. Volg de onderstaande stappen om uw warmtewisselaar te kopen.

  1. Vind de geschikte warmtewisselaar voor uw auto
  2. Controleer uw winkelwagen en vul uw gegevens in
  3. Selecteer de betaalmethode naar keuze
  4. Volg de aanwijzingen op het betaalscherm
  5. U ontvangt een bevestiging van de bestelling
  6. Uw warmtewisselaar is besteld

Na uw bestelling ontvangt u een trackingcode waarmee u de verzending via DHL volledig kunt volgen. Bestelt u de een warmtewisselaar bij Porza.nl? Dan heeft u uw bestelling binnen 48 uur in huis. Bovendien betaalt u geen verzendkosten als de bestelling groter is dan € 200,-. Service en garantie Een warmtewisselaar kunt u binnen 14 werkdagen zonder opgaaf van reden retourneren. Is uw artikel niet naar wens? Maak dan wel binnen 14 dagen een melding. Wij vergoeden de volledige heenverzending als de zending geheel wordt teruggestuurd. Het geld heeft u binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst terug op uw rekening. Lees hier meer informatie over de retourprocedure. Bovendien krijgt u standaard één jaar fabrieksgarantie bij aanschaf van een warmtewisselaar. Heeft u aanvullende vragen over een bepaalde warmtewisselaar. Neem dan contact op met onze klantenservice via +31(0)85-4011901. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier.