WALKER onderdelen

Koop online auto onderdelen van het merk WALKER bij Porza.nl. Wij leveren voordelige WALKER onderdelen door groot in te kopen. Bij uw bestelling profiteert u verder van:

  • Gratis verzending: bij aankoop van meer dan € 200,-
  • WALKER onderdelen: binnen 48 uur in huis
  • Zeer compleet assortiment: WALKER onderdelen
  • Omruilgarantie: binnen 14 dagen zonder reden

Wilt u alleen onderdelen zien voor uw auto?
of Selecteer een auto
Gratis verzending
Pakking, uitlaatpijp
EAN 3277490801371
Artikel 80137
Merk WALKER
Gewicht (kg) 0,057
Lengte (mm) 279,4
Technisch informatienummer 21

Goedkope WALKER onderdelen online kopen

Wilt u online WALKER onderdelen kopen? Wij leveren goedkope WALKER onderdelen doordat wij groot inkopen bij de groothandel. Hierdoor profiteert u van lage prijzen. De bezorgkosten zijn bij ons gratis als uw bestelling groter is dan € 200,-. Bij bestellingen tot € 200,- rekenen wij per bestelling in Nederland en België € 8,95. Een bestelling plaatsen werkt als volgt:

  1. Kies de benodigde WALKER onderdelen
  2. Selecteer de aantallen bij de onderdelen
  3. Klik op de gewenste betaalmethode
  4. Rond de betaling af door de stappen op het scherm te volgen
  5. U krijgt een bevestiging van de bestelling per e-mail
  6. Uw bestelling is nu afgerond

WALKER onderdelen voor alle merken en modellen

Bij Porza.nl kunt u zeer gemakkelijk voordelige WALKER onderdelen bestellen in de webshop. De makkelijkste manier is het invoeren van uw kenteken in de kentekenchecker bovenaan deze pagina. U ziet daarna alle geschikte WALKER onderdelen voor uw auto. Ons brede assortiment WALKER onderdelen bestaat onder andere uit de volgende onderdeelcategorieën:

Service en retourgarantie

Klanttevredenheid staat bij ons in een hoog vaandel. Bent u niet tevreden over uw bestelling? Wij accepteren retourzendingen zonder opgaaf van reden tot 14 dagen na de bestelling. Als u de volledige zending terugstuurt, dan betalen wij zelfs de kosten voor de heenzending terug. De retourkosten zijn wel voor eigen rekening. U krijgt bovendien standaard een jaar garantie op uw WALKER onderdelen.

Contact

Komt u er niet uit welke WALKER onderdelen u moet bestellen? Neem voor alle vragen contact op met onze klantenservice via +31(0)85-4011901. Het is ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken.