Remsysteem - High performance rem - Remslang

High Performance Remslangen

Bij een high performance remsysteem horen niet alleen de remschijven en de remzadels. Ook de remslangen zijn een essentieel onderdeel. Deze slangen zorgen voor een flexibele verbinding tussen het remleidingssysteem en de remklauwen of trommels. Het brengt de hydraulische vloeistof van de hoofdremcilinder naar de remmen. 

Deze high performance slangen zijn gemaakt om een hogere druk- en temperatuurbestendigheid te bieden dan standaard remslangen. Dit vermindert de kans op slijtage, uitzetting of breuk, zelfs onder de zwaarste remomstandigheden. Ze vertonen tevens minder uitzetting dan de standaard remslangen. De compressie van de remvloeistof wordt geminimaliseerd en leidt tot een krachtigere remweg. Volg altijd de bijgevoegde instructies van uw remslang. Een juist gemonteerde en geïnstalleerde remslang zorgt voor een goede remrespons en betere controle. Wanneer uzelf niet veel verstand heeft van autotechniek is het raadzaam om uw high performance remslang door een professionele monteur te laten installeren. 

Bestel uw high performance remslang vandaag nog via Porza.nl. Is uw Remslang ssangyong op voorraad? Dan heeft u de bestelling binnen twee werkdagen in huis. In onze webshop koopt u voordelige remslangen voor ieder automodel. 

Whatsapp Click to Chat